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En stockTake a bite out of Luxembourg! - In her third cookbook, food journalist Anne Faber explores the cuisine of her homeland, giving traditional Luxembourg dishes an original twist and cooking with local, seasonal ingredients. From Judd mat Gaardebounen Cannelloni and Mettwurscht Muffins to Kachkéis Fondue and Bamkuch squares, Anne’s recipes bestow beloved classics with a unique touch. Illustrated throughout with beautiful photos taken around the country, this is Luxembourg cuisine like you’ve never tasted before!
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Auteur | Faber Anne |
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Editeur | Editions Schortgen |
Site internet | http://www.editions-schortgen.lu |
Thème | Alimentation |
Sous-thème | Cuisine luxembourgeoise |
Langue | Anglais - GB |
Parution | 2016 |
Localité | Esch-sur-Alzette |
Support | Livre |
Format | 18,5 x 24,5 cm |
Volume | 29 pages |
ISBN 13 | 9789995936327 |
Livre | 34.95 € ( 36.00 €) |
Edition | 1re édition |
Droits d'auteur | Quantité | Destinataires | Tarif | Indexation? | Prix htva | Prix ttc | Panier | |
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Numérisation intra/extra/internet | Ce droit n'est pas accessible sur lord. Veuillez vous adresser à l'ayant droit. | |||||||
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